Oma LOGO – suunnittelukilpailu julistetaan tällä postilla avoimeksi kaikille ja eri-ikäisille ajalla 1.6. – 26.8.2022.2022

9.6.2022

Oma LOGO olisi tarpeen olla kylän ja kyläyhdistyksen  ”tunnuksena” olemassa. Nyt ideat ja aatokset tuulemaan ja luovuus valloilleen - siitä se syntyy!

Kyläyhdistyksen johtokunnassa olemme keskustelleet siitä, että oma LOGO olisi tarpeen olla kylän ja kyläyhdistyksen  ”tunnuksena” olemassa. Voimme siten hankkia  mm kyläyhdistyksen standaarin, viirin ym tuotteita ja käyttää logoa jatkossa kaikissa kyläyhdistyksen asiakirjoissa ja viestinnässä.

Logoehdotus voi olla käsin tehty piirros tai tehtynä jollakin logo-suunnitteluohjelmalla. Logon tulee ilmentää toiminta-alueen (Paakkola, Ylipaakkola) ns ” henkeä”, ympäristöä, kenties historiaa ja varsinkin tätä päivää.

Ehdotus logosta tulee osoittaa  johtokunnalle ja lähettää se tiedottaja Rauni Rädylle 26.8.2022. mennessä raunimraty@gmail.com tai kirjeenä pudottamalla se kylätalon postilaatikkoon, ulko-oven lähellä.

VOITTAJA JULKISTETAAN JA PALKITAAN SYYSKUUN

LOUNAS- LAUANTAITAPAHTUMASSA !